Lärorika spel. Actionspel.

Villkor

Enligt Traderas policy gäller bara de villkor som står på den specifika annonsen.

KÖpvillkor

Du som konsument har ångerätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Du måste dock meddela mig detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara i det skick du fick dem i. Du får själv stå för returfrakten. Skulle du få en vara som är defekt eller fellevererad har du rätt att kräva pengarna tillbaka om du kan styrka att du inte har pajat varan.

Betalningsvillkor

Jag tillhandahåller två olika betalningsalternativ i dagsläget, överföring till ett bankkonto och paysongaranti. All information landar i den mailinkorg senast 24 timmar efter avslutad auktion. Efter tredje betalningspåminnelsen till kommer en extrakostnad på 15 kr. Desto snabbare man betalar desto fortare får man hem varorna.

Fraktvillkor

Vid varje order tillkommer en fraktkostnad den kan variera beroende på vikt och volym, vanligast är 24 kr. För alla ordrar över 280 kronor tillkommer ingen fraktkostnad. Jag skickar varorna med Posten AB. Skicka dem så fort jag ser att du betalat för ditt vunna objekt. Vinner du flera objekt samtidigt samfraktar jag dessa.

Priser

Alla priser hos Purpline är inklusive moms.

 

 

Kalle Kunskap Tillbehör till Nintendo 2DS.  Paysongaranti och överföring till bank