Lärorika spel. Actionspel.

Arkiv

17/7 2013 Wii U

I november 2012 lanserade Nintendo sin nya konsol wii vilket är den första ut i 8:de generationen. Purpline kan presentera ett spel till Wii U.

Darksiders II

24/9 2012 Skylanders spyro's adventure

Nu finns en del populära Skylandersfigurerna i lager hos Purpline. Totalt finns 20 olika figurer att buda på via Tradera. Alla figurer är nya och fina och oanvända.

Läs mer

17/8 2012 Nya uppdateringar

Purpline kan idag presentera en uppdatering av sidan. Nya navigeringsmöjligheter och en del ny information som kan hjälpa er att förstå bättre. Jag hoppas ni gillar det nya som tillkommit och att de ska leda till bättre förståelse mellan företaget och du som kund.

2/4 2012 Paysongaranti

Nu kan man även betala sina vunna auktioner med paysongaranti. Gäller på alla auktioner som startar den 2/4 2012 och framåt. Det ger dig som kund en extra säkerhet och du kan känna dig trygg när du budar.

8/3 2012 AUktioner i mars

Det finns en del härliga spel att lägga bud på tex. Medieval II Total War Gold Edition, Hugo Lek & Lär 4, Call of Duty Deluxe Edition och The Sims 2 på finska. Alltså är det en bra idé att ta och kika in dem på Tradera för att ej missa något. Purpline på Tradera

23/1 2012 Året 2012

Året är 2012 och det händer grejer hos Purpline.se. Det finns många nya auktioner ute att buda på, vad säg om Spel till PC, PS3 och XBOX360 bland annat. På min Youtubekanal kan ni se min nya reklamfilm som är fin.

29/10 2011 The Sims 2

Nu har jag några spel ur omåttligt populära The Sims 2 serien ute för budgivning. Det är hela 14 olika expansioner och prylpaket som jag tillhanda håller för er. De är som vanlig också så att vid köp över 280 kronor så blir det fraktfritt.

14/9 2011 Berätta för era vänner!

Jag har en ny grej på G. När min Facebooksida når 20 medlemmar kommer jag att lotta ut ett spel gratis. Berätta för alla du känner om min sida, vänner, bekanta och främlingar, Länka runt sidan på Facebook, forum och i mail. Tala om för dem att jag säljer PC-spel i alla möjliga genres att det är billigt osv. Som vanligt kan ni också maila mig om synpunkter på sidan och auktioner, ni kan även göra efterfrågningar på spel.

Purpline på Facebook

 

 

Kalle Kunskap Tillbehör till Nintendo 2DS.  Paysongaranti och överföring till bank